Skip to content

Originalitate…

Ianuarie 19, 2008
 
Decoratiuni interioare…. episodul II 
 
 
 
  
           Astazi deja vestitul simt al umorului posedat in cantitati industriale de catre locuitorii spatiului carpato-dunareano-pontic nu mai e un secret pentru nimeni.  
          Din categoria "Rad, deci exist!", v-am decupat mai sus o bucatica din ceea ce s-ar putea  intitula o tentativa de originalitate…  Timida ce-i drept, dar sa zicem ca reusita. Mult mai interesanta decat tot ce am vazut pana acum legat de subiect.Si asta in situatia in care exponatele de mai sus sedeau cuminti intr-un local in care, daca as fi judecat dupa fitzele barmanului, puteam sa jur ca la iesire un robotel simpatic si argintiu imi va oferii servetele parfumate si-mi va multumi cu vocea sa tehnologizata ca am folosit toaleta…
    Nimic intr-atat de surprinzator din pacate. Cel putin nu asa cum mi se crease impresia.Oricum, simpatica ideea. De revenit… Asteptam completarile. Poate data viitoare…  Nu, nu poate ma saruta. Poate data viitoare reusesc sa gasesc pe undeva combinatia perfecta in materie de decoratiuni…  bun gust parfumat discret cu niscaiva umor! Dozat indeajuns incat sa-si faca notabila prezenta, insa fara sa sufoce…  Va tin la curent ! (220V)
 
                                            Hai v-am iubit ! S-aveti grija de mine…  
   
      
 
     
 
 
 
 
Anunțuri
2 comentarii leave one →
  1. Ianuarie 21, 2008 18:26

    Cred ca acea combinatie o faci tu, stabilind ingredientele in functie de cat de mult umor ai (se vede ca mult) si bun gust (nu stiu, nu ma bag, nu comentez).

  2. Ianuarie 21, 2008 19:17

    Dap. Umorul si bunul gust sunt o combinatie care poate fi considerata satisfacatoare in functie de criteriile stabilite de fiecare dintre noi… Noi stabilim in ce proportii sunt necesare ca sa ni se para noua… placut. Ochiului, urechii, inimi. Gusturile nu se discuta. Desi, sa fim sinceri, se mai si imbunatatesc…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: