Skip to content

Domnisoarei…

Aprilie 7, 2008

Din categoria “Am intentii bune, pe bune… N-ai tu idee cate cuvinte frumoase pot spune” va prezentam episodul „STATUS” :

 

 

            In dreptul avatarului cu poze proaspete gen Hi’5 al unei domnisoare blonde din lista mea scria: “Daca intr-o zi aflii  ca persoana pe care o iubeai te inseala si iti vine sa te arunci de la etaj, aminteste-ti ca ai coarne boule, nu aripi!

           Raspunsul meu a fost : “Daca intr-o zi aflii ca persoana  despre care credeai ca te iubeste,  te inseala , aminteste-ti ca e o c***a materialista si proasta, nu ca o faceai tu nefericita…

            Si da, sunt o feminista convinsa. Insa nu orice domnisoara  posesoare de curbe apetisante se poate numi FEMEIE. Cei care cunosc diferentele sunt cei destepti. Ceilalti… Ei bine, lor li se dedica statusuri ! 😀

            Tu din care categorie faci parte? Poti semna cu un nume oarecare, dar recunoaste cand esti catelush… Fac un sondaj ! :))))

Anunțuri
7 comentarii leave one →
 1. Aprilie 8, 2008 07:48

  Duduitza blonda era si oarecum analfabeta daca scria "afli" cu doi "i". La tine sunt sigur ca era ironie in raspuns (desi nu cred ca s-a prins de subtilitate), dar la ea, ma indoiesc despre partea cu ironia. Mai degraba lipsa….De cunostinte gramaticale 🙂
  Despre continutul statusului, ce sa spun. Nu stiu varsta tinerei domnisoare, dar poate ca stie suficiente lucruri incat sa vorbeasca din experienta (relatii multe, cine stie?).

 2. laura permalink
  Aprilie 8, 2008 08:06

  <em>Da Adrian :))) Binenteles ca partea aceasta, nu atat de evidenta tuturor ( numai celor ce pot descifra subtilitatile!) este doar una din gafele pe care ni le ofera cu generozitate zi de zi, exemplarele din categoria ei… Ce sa-i faci… Blonda :)))</em>

 3. laura permalink
  Aprilie 9, 2008 06:07

  <em>Bine v-am gasit.. :P</em>

 4. katty permalink
  Aprilie 9, 2008 09:41

  offf…mai laurica numai tu erai in stare sa faci site-ul asta si sa faci astfel de publicatii…. in continuare nu incetezi sa ma uimesti…. draga "piticot"….

 5. Aprilie 10, 2008 03:21

  <strong>47fdcd124d…</strong>

  47fdcd124d…

 6. laura permalink
  Aprilie 10, 2008 13:19

  @ 47fdc124d… Eu zic ca mai degraba 2d44styum1298ji98… Ce zici? 😛

 7. Decembrie 22, 2009 19:11

  Bun venit in randurile misoginilor:))
  Acum trebuie sa lasam si domnisoarele blonde sa traiasca altfel baietii din spatele hi5 ar murii de foame, iar noi nu am mai avea subiecte de bancuri…Cat despre moravuri "Bunul renume al unei femei se datorează tăcerii mai multor bărbaţi." :))

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: