Skip to content

MODEL DE DISCURS! :)))

mai 28, 2009
 

… Căutând ceva care să mă inspire pentru discursul pe care trebuie sa îl ţin la Cursul Festiv am dat de filmuleţul asta :D Neinspirat, nu?

Dar ceea ce vroiam sa va spun de fapt legat de acest tip de discurs, gasiti aici.

About these ads
11 comentarii leave one →
 1. mai 29, 2009 09:26

  =))))
  Foarte tare. E mai fain când iau foc…:D

 2. iunie 3, 2009 17:05

  Deci la ce facultate e luzaru ala? La privat?

 3. iunie 3, 2009 17:31

  Eu sunt un nevorbit. Posibil sa va deranjez. Imposibil sa nu. In general ne scot din minti lucrurile neprevazute. Ca si aceasta vizita inoportuna. Sunt inca unul in plus ce-si introduce nasul in intimitatea dumneavoastra. Arunc si eu un ochi pe-aici. O zi buna…

 4. Laura permalink
  iunie 3, 2009 20:02

  Nu e important, cred ca intentia conteaza :)))

 5. Laura permalink
  iunie 3, 2009 20:06

  Paul, daca eram atat de pretenioasa si grijulie cu intimitatea mea, probabil ca nu mi-as fi facut niciodata o pagina de acest gen. E adevarat si ca nu-i chiar ca la confesional, dar nu-ti face griji… cand ai sa depasesti o oarecare limita, am sa te anunt. Au mai fost cazuri:P

 6. naria permalink
  octombrie 9, 2009 10:12

  CASTIGI BANI STAND ACASA!!!

  Acesta este cea mai usoara metoda de a face bani stand acasa. Castigi bani rapid si sigur pe net!!! Si este testat de mai multe persoane. Eu am castigat 2000.00 lei intr-o lune!!! E greu de crezut dar chiar asa e. acum e randul tau. Cand am citit prima data acest anunt am zis ca e o prostie dar m-am ghidat dupa proverbul: “Nu risti nu castigi!!!” si am observat ca nu este nicio gluma. La inceput prietenii mei radeau de mine dar dupa aceea am ras eu de ei. Acum depinde de tine daca vrei sa citesti aceasta pagina sau nu. Cand am descoperit un articol asemanator cu aceste eram sceptica deoarece nu-mi venea sa cred ca pot face multi bani, investind doar 6lei. Uite ce trebuie sa faci. Iti trebuie 6 lei, 6plicuri si 6 coli de hartie. Pe fiecare coala scrie textul: “M-am adaugat la lista ta!” astfel incat cel care primeste plicul sa te adaoge la listele pe care urmeaza sa le posteze (adresa ta aparand pe alte sute de site-uri). Apoi pui intr-un plic 1 leu infasurat in coala de hartie(pt a nu se observa ca in plic exista bani) si trimeti fiecare plic la urmatoarele adrese:
  1.) Belba Andreea Laura, str Albastrelelor, nr3, cod postal 300320, Timisoara, jud Timis.
  2.) Muresan Gabriel, str 1decembrie 1918, nr 65, or. Beclean, jud Bn, cod 425100
  3.) Baiasu Marian Danut, str Aleea Mioritei, nr 2, bl N5, sc A, op19, cod 240226, Ramnicu Valcea, Jud Vrancea
  4.) Turcan Stefan, str Mitropolit Varlaam, nr1, bl; 902, sc C, ap10, cod 700224, loc
  5.) Marian Maria, Str I.C.Frimu nr38, loc Negresti, jud Vaslui, cod 7352000.
  6.) Nour Oana Viorela, Str I.C.Frimu nr38, loc Negresti, jud Vaslui, cod 7352000
  Dupa ce ai trimis plicurile taie din lista de adrese prima adresa, si le muti pe toate celelalte cu o pozitie mai sus (astfel incat 5devine4, 4devine3 etc). ultima adresa va ramane libera iar acolo vei scrie adresa ta. Publica acest articol pa cat mai multe site-uri, forumuri posibile…. Cred ca 200 sunt de ajuns… dar ai grija ca adresa ta sa fie ultima, daca ii schimbi locul nu vei mai castiga multi bani. Pentru a intari increderea in joc, trebuie sa nu trisezi si sa trimiti plicurile, deoarece astfel te excluzi singur din circuit. Schimba cat doresti in acst articol dar incearca pe cat poti sa-l mentii aproape de original. Nu e nevoie sa scrii pe fiecare forul articolul iar si iar. Pur si simplu il salvezi in memoria calculatorului si dai “copy” si “paste” cand trebuie sa-l incarci pe un forum sau pe un site. Va sugerez sa treceti ca titlu un subiect cat mai interesant pt a fi citit imediat. Crede-ma nu ve-I regreta niciun banut… ia gandeste-te cati bani nu ai cheltuit pt alte tombole sau pt bilete la loto!!!??? Incearca si vei castiga !!! dupa un timp poti repeat procedura(bineinteles scriind numele tau pe ultima pozitie). Va data seama ca in fiecare zi mii de oameni intra pe net si citesc acest articol asa cum faci si tu acum? . Jucati instit si corect si adresa ta va ajunge pr mii de forumuri si vei primi sute de plicuri saptamanal sau chiar zilnic (postasul chiar ma intreba de la cine tot primeam plicuri fiindca in fiecara zi trebuia sa vina pe la poarta mea )))) . jocul se bazeaza pe o binecunoscuta lege din economie si anume lagea multiplicarii. P.S. O sa intalnesti oameni care nu sunt de accord cu acet lucru si care nu stiu sa faca altceva decat sa te injure, ignorai asa cum am facut si eu… ei sint singurii care au de pierdut. Iar pt cei care nu joaca: va raciti gura degeaba pe cand eu primesc sute de plicuri si am bani pt orice… BAFTA!!!!!

 7. Laura Driha permalink
  octombrie 9, 2009 11:44

  Naria, e veche povestea! O stiam deja! Nu trebuia sa te deranjezi. Banii ii castig din ce am invatat, ca cica daca se castiga greu nu se termina usor!
  Merci oricum!

 8. Iulia permalink
  mai 17, 2012 23:01

  Esti degeaba. asa discurs sa ti si tu pentru cursul festiv. hai sictir

 9. mai 17, 2012 23:08

  Iulia, era o gluma. N-ai prins-o? Iti pot trimite un discurs adevarat de tinut la cursul festiv (cel pe care l-am tinut eu in fata a cca 300 de oameni), dar experienta mi-a spus ca nimic din ceea ce gaasesti pe net nu ar trebui sa-ti stea drept piatra de temelie. Acolo ideal e sa spui ceva inspirat din experienta ta de student, sa fie si serios si presarat cu ceva haios, colegii tai sa te aplaude si eventual profesorii sa-si aminteasca de tine si peste ani. De ce cauti pe net ceva povestit de altii? Facultatea n-ai facut-o tu? Sunt amintirile tale, povestile tale. Nu poti „recita” un discurs de incheiere al altcuiva. Iti sugerez originalitate! E cea mai buna!

Trackbacks

 1. 2010 in review « Laura Driha
 2. Discurs pentru Cursul Festiv « Laura Driha

Lasă un răspuns

Completeaza detaliile de mai jos sau apasa click pe una din imagini pentru a te loga:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Schimbă )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Schimbă )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Schimbă )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Schimbă )

Connecting to %s

Urmărește

Get every new post delivered to your Inbox.

Join 1,119 other followers

%d blogeri ca acesta: