Skip to content

Vechea mea noua iubire…

Decembrie 11, 2009

Cuminţică cum mă ştiţi, sau mai bine zis cum m-am străduit să vă las impresia (apropos, am reuşit? :-D) m-am aşezat în seara asta să vă scriu căci mi-am format un obicei prost din a amâna draga mea activitate în contul diverselor nimicuri zilnice cărora le dedic – involuntar, ceva mai mult timp.

Da, mi s-a cuibărit înăuntru starea aia ciudată, de parcă-s iarăşi mică şi aştept Crăciunul la gura unei sobe fierbinţi – abuzând nepăsătoare de bomboanele din Brad şi toate-s ca-n poveşti, şi-n geamuri bat puturoşi nişte fulgi simpatici de zăpadă… Cel mai frumos decor sufletesc din câte îmi amintesc!

Mi-ar plăcea să pot pune pe bucăţica asta de hârtie virtuală o mie de lucruri pentru care să vă lipsesc când n-o să mai fiu, să le citiţi şi să le recitiţi încercând să deprindeţi prin exerciţiu arta de a ghicii într-un zâmbet dacă-i amar sau poate desenat cu fard, să vă devină cunoscut meşteşugul de-a căuta cuvintelor sensul perceptibil numai pricepuţilor şi să vă fie molipsitoare nebunia mea niciodată aceeaşi…

Să vă întoarceţi aici întrebându-vă dacă simţim la fel sau mă fac vinovată de-o general-valabilă asemănare neplănuită între dalele Pavajului meu de Catifea şi-ale voastre drumuri de Mătase, să mă certaţi doar ca să ne împăcăm căci aţi auzit despre abilitatea mea de a îmbrăţişa extraordinar de bine, să râdem împreună ca nişte vechi şi buni prieteni, să scriem scrisori de parcă internetul nu le-ar fi ucis niciodată…

Mi-e dor de voi. De tot ce-s eu in ochii voştri, de povestea mea dusă mai departe de-un abonament pe blog şi-un forward pe mail, de tot ce sunteţi şi rămâneţi – fiecare în parte! – pentru mine…

În spatele unui calculator, unii dintre voi tastează „pavaj de catifea” fără să-i oblige nimeni, fără să câştige nimic de ordin material, fără să caute trafic sau celebritate. Reveniţi pentru că vreţi. Şi de aceea VĂ MULŢUMESC !

Vă îmbrăţişez strâns ! Să v-amintiţi de mine!

Pe curând…

Anunțuri
8 comentarii leave one →
 1. Decembrie 11, 2009 22:12

  Si noi iti multumim, Laura.
  Pentru ca scrii pentru tine, pentru noi, pentru niciun ban… Din suflet, cu sinceritate.

 2. Laura Driha permalink
  Decembrie 12, 2009 07:25

  Placerea e de partea mea ! >:D<

 3. Decembrie 12, 2009 14:40

  Salut http://www.SpuneNuDrogurilor.com este o echipa recent formata, nonprofit, care si-a propus sa lupte pentru constientizarea opiniei publice, a tinerilor debusolati de societatea în care traim despre tot ceea ce înseamna consum de droguri într-un fel sau altul.
  Daca prin actiunea ta, salvezi o singura viata de la decadere, considera ca ti-ai atins scopul, alaturi de noi toti ceilalti.

  Daca doresti sa sustii aceasta campanie, afisaza pe blogul tau un banner, codul se preia de la: http://www.spunenudrogurilor.com vei fi sustinut si tu de aceasta campanie lasa un comentariu daca ne sustii sa te sustinem si noi Scuze de deranj

 4. Decembrie 13, 2009 09:56

  Doar pentru ca arati bine revenim! 😀

 5. Laura Driha permalink
  Decembrie 13, 2009 11:33

  :))) Sa-ti zic ca te inseli? Sau sa nu-ti zic? Hai sa nu iti zic ca dup-aia nu te mai intorci… :)))

 6. Robert permalink
  Decembrie 13, 2009 12:44

  Se pare ca Zoso are multi „prieteni”: http://www.inpanamea.ro/articles/social/cum-sa-fii-mediocru-si-celebru-astazi-zoso.php ;))

 7. Laura Driha permalink
  Decembrie 13, 2009 19:24

  Ptiuuu si ce ti-ai zis tu Robert dragule? Sa faci niste spamo-cometarisme si poate-poate iti intra si tie cativa prieteni de ai lui pe pagina, marind subit traficu s-audienta? Pacat ca efemer dragule, pentru ca daca ii aduci cu de-a sila, la fel si pleaca. Ca sa nu mai zic de revenit!
  O zi buna iti doresc!
  P.S. Poate ca daca ai fi scris mai bine te-as fi felicitat. Dar singurul lucru mediocru in subiect esti tu si dorinta ta morbida de a iesi din anonimat. Esuata desigur.

 8. Decembrie 13, 2009 20:00

  Asta e blogul meu: http://dabija.haipa.ro . Te astept cat mai des. Pup

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: