Skip to content

Balsam de buze

August 24, 2010

Timp fiind pentru detoate, la o discreţie din categoria „bufet suedez ” chiar, am zis să-mi păstrez şi eu niscaiva ca să vă scriu, mai des în aceste zile ca-n toate celelalte.

Nu mai alerg după nimic – şi, spre dezamăgirea mea, acest lucru nu mă omoară cum mi-aş fi închipuit ba chiar îmi lasă creierul să se dezmorţească puturos ca pe vremea când ascultam basme pe vinil. Aţi ascultat vreodată basme? (pentru cititorii mei mai tineri: nu, nu se joacă pe PSP!)

O fărâmă de răcoare a redat vântului prestanţa sa istorică şi-am respirat aproape prin toţi porii fiecare clipă fără aer condiţionat dar, ca orice minune declarată, n-avea cum să dureze mai mult de 3 zile. Şi „distracţia” reîncepe de mâine. Sau aşa „ne minte” ăştia de pe la teveu. O să fie iarăşi prea cald ca să gândim dar plănuiesc un şiretlic de supravieţuire. O să vă spun dacă-mi reuşeşte. Dacă nu n-am să vă spun şi am să şi neg că am promis vreodată un asemenea leac. Pentru că pot!

În rest flori de tei şi joc de glezne, vorba poetului sau, dacă vreţi voi – umbreluţe şi hamei, fără număr-fără număr-fără număr!. Numai litere, litere, litere… (Pentru prietenii mei analfabeţi, transcrierea fonetică în limbaj de baltă se primeşte pe mail, la cerere. Şi explicaţia desenată prin poştă, cu plata ramburs.)

Mă duc să inspir nişte briză, nu mă aşteptaţi, plănuiesc să revin dimineaţă!

Să fiţi cuminţi şi când faceţi năzbâtii să nu vă pară rău. A doua zi ca şi peste ani, la bătrâneţe, vor fi probabil singurele lucruri de care vă veţi aduce aminte cu drag. Eu una cel puţin într-acolo bănuiesc că duce roata asta pătrată a vieţii!

Vă pup! Să vă lipsesc precum balsamul de buze în zilele cu vânt

Anunțuri
9 comentarii leave one →
 1. August 25, 2010 15:18

  …sau doar sa ne lipsesti 😉

 2. August 26, 2010 05:17

  DA! Dar… Nu neaparat balsam pentru buzele tale! De iegzemplu in zilele cu vant si tie iti poate lipsi balsamul de buze al prietenei tale sa zicem! Asta ca sa intelegi ce am vrut sa zic! 😀
  Pup!

 3. August 27, 2010 05:37

  Daniel, se poate! Se foarte poate!!

 4. August 27, 2010 07:15

  Balsamului de buze, irul, cum i se mai spune în popor, nu prea-i simt lipsa. Unui ruj de calitate, da! Mă face să mă simt mai sexy! Până la primul sărut… 🙂

 5. August 27, 2010 07:31

  Silavaracald, lasa-ma sa ghicesc.. Rosu? 😛

 6. August 27, 2010 19:12

  Roșu spre bej. Discret. Să nu se vadă. Doar să împlinească carnea buzelor. 🙂

 7. August 27, 2010 20:36

  Bun, esti de a mea! Bej! :*

Trackbacks

 1. Pusi pe jar « Călin Hera. PA-uri şi mirări

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: