Skip to content

Curvele si erectia economica

August 2, 2011

Suparata si astazi ca si alta data pe damele care nu fac cinste niciunui principiu, m-am gasit – destul de tarziu ce-i drept! – sa recunosc in fata micii adunarii de curiosi, meritele danselor ce nu pot fi negate. Sigur, exemplele negative fac totdeauna deliciul celor care le vor inca vii pe suratele pozitive dar cine se incumeta sa le spele daca nu le-a tarat mai intai prin noroaie?

Asadar, pastrati un zambet larg (ca angajatul in ziua de salariu!) pentru doamnele carora le datoram cu totii evolutia societatii, largirea orizonturilor si sansa de a nu ne sufoca in propria autosuficienta.

Pentru ca ele, fetele cu pretentii mai ridicate decat pulsul animalelor in calduri, sunt primul fir de iarba, nasterea gandului pervers si a dorintei de-a domina, ele au pornit primul razboi de cucerire, ele au fost muza primului inventator.

Prima dintre dumnealor, stra-strabunica strabunicelor, cea dintai femeie care a refuzat un barbat si l-a provocat sa se autodepaseasca pentru ca „nu-i destul de bun’’ sau pentru ca „nu-si permite’’ sa o treaca-n palmares, ei bine aceea dragilor poate fi considerata Big Bang-ul societatii moderne.

Daca toate fetele cuminti si-ar fi pastrat „pretiozitatea’’ in parametrii decenti probabil ca fiecare barbat ar fi avut langa el femeia potrivita, nimeni n-ar mai fi luptat sa inventeze masini puternice sau bijuterii sofisticate pentru ca „dragostea’’ s-ar fi vindut numai pe moneda de suflet si nu la schimbul valutar, puterea nu s-ar mai fi contorizat in proprietati, impresionatul si cuceritul s-ar fi redus la carisma, n-ar mai fi existat orgolii de masurat, termeni de comparatie pe criterii nesjustificate, razboaie si alaturari umane lipsite de magnetism spiritualicesc. Dar iarasi n-ar fi mers prea bine, nu-i asa? Pentru ca producerea banilor s-ar fi redus la minimul necesar pentru supravietuire, stiinta n-ar mai fi luat drumul vitezei (caci daca nu iti trebuie MAI MULTI BANI in timp scurt, cine se grabeste?), medicina n-ar mai fi castigat de pe urma depresiilor, a operatiilor estetice realizate pe pat procustian si a centimetrilor promovati de televiziune, totul s-ar fi scurs linistit si curat, mai incet ca niciodata.

Sigur si desigur c-o sa ma contraziceti si-o sa strigati sus si tare ca-i prea multa importanta data pozitiei femeii in istorie si parca cu prea mult parfum pudrata cea mai veche meserie din lume. Dar ganditi-va… N-am mai rade de moravurile triste, de bolile inchipuite ale femeii capabile sa calce pe cadavre, nu ne-am mai amuza de ambitia unor barbati de a creste-n importanta, de a se ridica la inaltimea asteptarilor zeitei sale, n-ar mai exista bancuri, complexe si exemple negative cu care sa ne speriem copiii! Variatiuni economice, statistici, imperii care se lupta pentru supermatie, nivel de trai, indici de comfort… cui i-ar mai pasa? Daca n-ar fi ea, vesnic nemultumita „femeie de consum”? Ea, care-si poate intretine frumusetea, zambetul si starea de spirit numai in medii controlate, ca o ciuperca de birou, cu nasul pudrat si interior mucegait…

Sunt multe, mult prea multe situatiile care ar beneficia de o rasturnare impresionanta daca „dama de pica” s-ar decupa cu o foarfeca bine ascutita din paginile anuarului Universal. Va provoc sa le imaginati si apoi sa-mi dati in scris, cu mana stanga pe inima, concluziile dumneavoastra (pentru stangaci, accept si mana dreapta!). Si apoi sa luati prima femeie depravata pe care o intalniti si sa ii strangeti mana ca unui guru. N-o sa inteleaga mare lucru, dar faceti asta pentru ceea ce a facut tipul asta de duduie pentru societate, de-alungul timpului.

Anunțuri
2 comentarii leave one →
  1. August 2, 2011 22:39

    Nu scrii tu prea des madame dar si cand scrii…. numai de bine 😀 🙂 Like like

  2. Laura Driha permalink
    August 2, 2011 22:45

    Multumesc Iris! 😀

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: