Skip to content

O verde bucurie!

Septembrie 19, 2011

Cum stii ca prietenii tai tin mult-mult de tot la tine?
Cand pana si in luna de miere se gandesc sa-ti fure un zambet mare-mare la intoarcere!

Va povesteam pe Facebook ca n-am reusit sa-mi intregesc colectia de pahare Coca-Cola deoarece tocmai ”verdele meu”, cel inchis, a fost cel care mi-a scapat! Cineva in Constanta a mancat prea mult la Mac in saptamana aia! A fost o conspiratie, stiu asta! :)))

Si-am fost suparata o buna bucata de vreme, am propus targuri si mita, de la ciocolata la mici atentii in valuta si la greutatea mea in aur (care e ceva, credeti-ma!:)) ), dar nu s-a lipit! Nimeni dintre cunoscuti n-avea dublura pe verde si aceia care aveau colectia completa nu ma iubeau chiar atat de tare s-o descompleteze pentru mine. Niste urati, ma-ntelegeti!

Daaaaaaaaar, am cei mai frumosi-frumosi prieteni din lume – Ralu si Cosmin (v-am mai povestit de ei!) si dragii de ei mi-au adus, pe langa alte bunatati si atentii faine, aceste doua minunate pahare! Nu va inchiputi bucuria mea de copil cand le-am vazut! Sunt acel VERDE, fix ala pe care il iubesc eu si pe care nu il aveam! Le-au gasit tocmai la Roma si le-au adus cale lunga pana la mine, asigurandu-se ca n-am sa nu-i uit niciodata! Pentru ca nu-i primul lucru minunat pe care il fac si pentru ca merita, o imbratisare uriasa si recunostiinta mea vesnica le intiparesc si pe blog, sa fie, sa se stie!!!

Pupici de la Gargarita frumosilor!!

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: