Skip to content

Eternitate

Decembrie 31, 2011

Atunci cand memoria ne joaca feste, masuram timpul in sentimente. Dam secunda pe zambete, le adunam de vreo 60 de ori, le impaturim in calde imbratisari si la sfarsit, cand orele ascunse in gesticulari largi si argumentari zgomotoase se retrag in umbra linistii, rupem in locul filelor de calendar, bucati de suflet sa le daruim trecutului.

Uitam de aritmetica care ne guverneaza cotidianul tot mai ciclic si-n prag de proaspete inceputuri, judecam iarasi numai in unitati de masura subiective. Ca atunci cand eram mici si scriam impecabil numai cand incepeam un caiet nou, promitand ca pe asta nu-l mai mazgalim.

Clepsidra se rastoarna iarasi la noapte si la rascrucea atator drumuri drepte ce se vor naste din cele peste 7 miliarde de dorinte rostite in cor, nu-mi doresc decat sanatate. Am alaturi o familie ca-n povesti, prieteni pe care-i depaseste in dragalasenie doar contagiosul dumnealor zglobiu suras si-o iubire care se reinventeaza in fiecare zi, de acum 4 ani si pana la adanci batraneti. Ce mi-as mai putea dori?

Sper ca voi, cei care mai rasfoiti din cand in cand filele de poveste ale Pavajului de Catifea sa nu uitati niciodata adresa.

Va imbratisez furtunos si nu uitati… va puteti cumpara eternitatea cu un Zambet pe zi!

La multi ani!

Anunțuri
No comments yet

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: