Skip to content

Tatal copiilor tai

Septembrie 20, 2012

         Stii ca il iubesti cu adevarat cand il asociezi, involuntar, tabloului de familie la care visezi de cand ai invatat sa-ti faci planuri pentru 100 de ani, cand toate calitatile si defectele lui palesc in fata celui mai greu job din lume. Tatal copiilor tai.

        Cand simti ca s-ar putea plimba cu scara rulanta de 1000 de ori, inainte si inapoi, pana-i dibuieste micutul vostru mecanismul secret sau macar pana se plictiseste, cand va avea o infinita rabdare de-a explica, de-a asculta si de a se juca din nou cu masinute (sau cu papusi!), cand ii va schimba starea de spirit un zambet stirb si-un fundulet care miroase a lapte praf.

          El s-ar putea sa nu stie, dar daca tu ti-l poti imagina asa, o sa va prinda impreuna frumoase vremuri carunte. Daca gasesti in zambetul lui proiectia voastra, cuminte si completa, perfecta din toate unghiurile, poti fii sigura ca iubitul tau depaseste granitele atractiei fizice (psihice si intelectuale) si se transforma neobisnuit in dependenta sufleteasca, in necesitate vitala, in “tu”.

        Si nu te teme, n-ai cum sa gresesti. Ceva din tine iti va da semnalele corecte numai la timpul potrivit, in bratele omului pregatit sa-si asume necunoscute granite ale iubirii, ale motivatiei de-a fi, ale responsabilitatii.

      N-ai dreptul sa te grabesti, scuze sa te inseli sau sanse sa sustii ca nu-s suficiente exemple negative care sa te ingrijoreze. Copii tai nu-s decizii de-o luna, razgandeli de-o secunda sau remediabile greseli c-un “undo”. Always think twice!

          Alege barbatul care te face sa zambesti fara efort, care-ti spune ca esti frumoasa si fara machiaj si care iti imbratiseaza seara calcaiele reci, doar ca sa le incalzeasca. Transforma-l in tatal copiilor tai numai daca stii sigur ca le va putea sta drept exemplu in toate, ca ii va invata sa munceasca si sa lupte cu toata inima pentru ceea ce-si doresc si ca o sa le indrume pasii pe drumuri drepte, fara exceptii!

   Acesta nu e un post din categoria “in 9 luni o sa fim 3”, stati fara grija! V-am zis ca trebuie sa fie ceva cu artificii cand voi anunta… E doar un gand, la drum de seara, privindu-mi domnul drag, viitor tata al copiilor mei! Cand mai exact? La timpul potrivit!

                       Noapte buna dragilor!

 

 

 

Anunțuri
No comments yet

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: