Skip to content

Coca-Cola Cherry

Noiembrie 2, 2012

                  Intre mine si Coca-Cola e o dragoste veche. De prin liceu. A fost genul ala de dragoste impotriva oricarei dovezi ca nu e sanatoasa, a oricui imi dorea „mai binele”. O adoram. Cam de 2 litrii pe zi de mult. 

                Mi-a rasplatit dragostea de-a randul anilor cu diverse minuni, asa cum v-am mai povestit tot pe aici, prin arhivele subsemnatei.  Ba cu un super telefon, ba cu cate o mingiuta simpatica sau intens colorata, zeci de litrii castigati pe sub capace sau simpla portie de necontrolat zambet cotidian.

             Intre timpuri, mai inteleapta si mai responsabila devenind, m-am reprofilat cuminte spre pacate mai sanatoase, lasandu-i prietenei mele de-o viata timp sa ma uite si-am cautat-o, ca o infidela, numai in zile de Sarbatoare sau de adanc dor gustativ.

          Facusem pace cu mine si cu ea, o aveam in continuare in frigider dar mainile mele nu i-au mai gadilat capacul. Sunt, asa cum probabil stiti, un om cu o vointa incredibila.

       Dar am, ce-i drept, defectul absolut: curiozitatea. Asta-seara, ratacind printre rafturi dupa niste covrigei de Braila (the best, I’d say!),am avut genul ala de reintalnire. Inspititoare, dureroasa. Ma manca curiozitatea pentru citisem si mi se povestise ca gama Cherry e minunata.

       Am fost pana a disparut un mare fan al potiunii magice numita Coca-Cola Vanilla. Ii duc si acum dorul, ca un catelus in ploaie. Dar ma resemnez ca n-am abandonat-o eu, ci ea pe mine si mi-e mai usor. 

      Despre sora ei cu cirese aflasem de la prietena mea Aura care-mi pastrea o doza de ceva timp, spre disperarea sotului ei care mi-a marturisit ca „Nu te atinge de ea, e pentru Laura!” sunt apostrofarile pe care le primeste mereu cand atenteaza la ultima cutie. O gasise la Bucuresti unde s-au mutat recent si ramasese sa ne vedem cand ajung in Constanta, sa mi-o daruiasca.

      Cand am vazut-o in seara asta, mi-am amintit instant ca mi-era sorit sa o testez, chiar daca incalc oarecum ce mi-am promis. Mda, parca ar fi prima data! Sau ultima!:))))

       So I did it! Ionut, poti atenta acum la doza aia, au adus si la Constanta minunatia!:))))

         N-o sa-mi reiau prostul obicei, nu va speriati. Am renuntat la bauturile acidulate acum ceva vreme si cum nu mi-a fost deloc rau, imi mentin pozitia! Dupa acest pahar, desigur!

             Voi ati testat Coca-Cola Cherry? Cum vi s-a parut?

Anunțuri
No comments yet

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: