Skip to content

100 de zile de fericire

Ianuarie 31, 2014

           Fericirea stă în lucrurile simple și formele ei palpabile sunt cu siguranță o chestiune de perspectivă. 

           Susțin cu tărie că lucrurile în care alegi să crezi, partea plină a întregului pe jumătate gol și mărunțișurile pe care decizi să le recompensezi cu un zâmbet îți pot schimba viața.

         Proiectul #100happydays (de care am aflat de la Claudia – Mulțumesc frumos fată faină!) te provoacă să identifici în fiecare zi un lucru care te face fericit, să-l postezi pe o rețea de socializare și să te alături astfel unei comunități de oameni care știu, pot și vor să fie fericiți. Nu ca să te lauzi  cuiva ci ca să-ți demonstrezi că se poate şi cât e de simplu să te pricopsești cu minunata rutină de-a fi fericit!

           Mâine e 1 Februarie şi dacă intrați la data asta în provocare – cum voi face eu, pe 11 Mai spunem stop! Cel puțin oficial, căci „jocul” e suficient de simpatic să-l ducem mai departe zi de zi! 

             Aşa cum vă spuneam aici, am renunțat pentru o perioadă la conturile mele de Facebook şi Instagram. Pe paginile astea share-uiam de multă vreme bucuriile mele de toate naturile. Cei ce mă urmăreau şi acolo pot confirma! Reiau cumva avalanșa de mâine, chiar aici –  pe blog, cu postări argumentate şi însoțite de tagul #100happydays sau #100dezilefericite

            Sper să vă alăturaţi proiectului, fie chiar şi pentru a contoriza câte feluri diferite de bucurii vă înfrumusețează viața zilnic! Retrospectiva celor 100 de fericiri sigur o să fie grozavă! Pestriță şi grozavă! 

          Un sărut, o îmbrățișare, un fel de mâncare, niște rânduri dintr-o carte, o cafea cu cineva drag, o floare înflorită, o portocală dăruită,  o melodie pe repeat, un desen pe asfalt, ceva ce aţi primit sau câștigat, orice, absolut orice asociere care vă face să zâmbiți! Fotografiați şi împărtășiți!

          Le aștept cu mare drag aici, sau pe mail! Dau la schimb bucuriile mele zâmbetelor voastre!

         Să fiți fericiți!

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: